Özel pamuklu dokusu yeni sezon şalların en beğenileni olan Papatya Desenli serimiz, birden fazla renk çeşidiyle salizm farkıyla birçok alanda sizlere kullanım kolaylığı sağlayacak. Hem şık hem de günlük kombinlerinizde tercih edebilirsiniz, ütü gerektirmez ve çok kolay şekil alır. Gün boyu bozulmadan tok durur. Ebatları 80x190-200 cm’dir. İç gösterme yapmaz.
Öne Çıkan Özellikleri:
Şalland firmasından yapmış olduğunuz tüm ürünler firmamızın kendi tasarımı ve üretimidir. Diğer şal çeşitlerini denemek ya da incelemek için sitemizi gezebilir, kolayca alışveriş yapabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.